sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Remontti jatkuu - ei jatku - jatkuu - kuka päättäisi?

En tiedä mitä tuumaisin projektin töksähtelevästä etenemisestä. 
Ja löytyisikö syyttävälle sormelleni kohdetta?

Nythän on käynyt niin, että monen viikon odottelun jälkeen "Rakennusmestari" palasi takaisin edistämään Projektin Vaihe 2:n valmistumista... 

Eteiseen tuli "neuvojeni" mukaisesti
2 pistorasiaa ja tv-kaapeli ymmärrettiin vetää vessaan
tarpeetonta puhelimenjohdon putkea pitkin.
Pistorasioihin tuli ilman ansiotani kunnolliset tuennat.
Projekti leviää heti eteisen sähkö- ja puhelinrasioihin












... ja korjailemaan muoveja.





"Pomona" tyydyn rapsimaan vanhoja silikonisaumoja auki
maalikaapimella, puukolla ja ruuvimeisselin päällä ...















 .....ja lauantaina muutaman tunnin urakoinnin jälkeen "Rakennusmestari" aloitti vapaaillan.

Vapaailtojahan seuraa perinteisesti rokulipäivä.

Puolustuksen puheenvuoro: suomalaisten perusenergiavarastoa Kateellisuutta on ruokittava säännöllisen satunnaisesti. Katsastimme vapaaillan ja rokulipäivän aikana erinäisen hirsirakennuksen rykelmää, joiden kyhäämisessä on käytetty museoviraston ja perinnerakentamisen sekä luovuuden ohjeita. Kateellisuus-rykäystä lisää, että homma on tehty puolta lyhyemmässä ajassa kuin meidän taloremontti (jossa 13. vuosi menossako?), se näyttää valmiimmalta, isommalta ja kaiken lisäksi lopputuloksiltaan hyvältä. 
(Nyt minulta taisi lipsahtaa, että osallistuin tähän lusmuiluun?)


... odottaa seuraavaksi "Rakennusmestarilta"
levyjä seinään.
Ja sunnuntaipäivä vaihtui iltaan, mutta energiatuulet eivät olleet vieläkään saavuttaneet minua, vaikka "Rakennusmestari" urhoollisesti askarteli jo projekti-tiloissa.

Onneksi rautakauppaostoksia voi jo (vai onko voinut jo kauankin?) tehdä netissä. Tämä aluevaltaus on nyt osaltani suoritettu "Rakennusmestarin" avustamana tilaamalla WC-ovi tykötarpeineen: WC-lukko, oven lukkopesä, ovi ja karmit (paketille tuli hintaa 165 euroa). Vanhan oven kahva saa kelvata. Syy on yksinkertainen: Jos siihen ostaisi uuden "siiden" kahvan niin esteettisen silmäkulmani takia täytyisi tilata eteisen kahteen muuhunkin oveen samanlaiset. Edes siinä säästin - ja kokonaiset 15 euroa! Ovipaketin kokonaiskustannuksien edullisuudesta en ole yhtä varma, mutta tuotteen kotiinkuljetus-ajatukseen olen ihastunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti