tiistai 16. lokakuuta 2012

Lattian valua

Viime viikko meni. Viikonloppu meni. Tämän viikon alku on jo mennyt. Projektin Vaihe 2:ssa on menossa se hetki, jolloin ei paljon blogia kirjoitella. Työn alla on nyt jo laatoitus ... eikä mennyt montaa kuukautta, ei edes vuotta. Jossain vaiheessa kertoilen tarinoita menneistä hetkistä. Nyt vain maalaan ja kohta laatoitan.

Viikonloppusta kuitenkin sen verran, että Rakennusmestarin uudisrakennuskohde priorisoitiin etusijalle. Vuodenajasta johtuen viimeiset hetket valaa pihasaunan lattia olivat tulleet - niin minulle ainakin vakuutettiin. Betonimyllyn Pyörittäjä hommattiin paikalle, ja otaksuin pysyväni päivät kiltisti kattilan edessä kauha kädessä. Vähän hölmistyin, kun Rakennusmestari tuli kysymään tasoittaisinko betonin lattian näköiseksi. Hän kyllä muisti ilmoittaa, että työmaalta poistutaan sitten vinkumatta jos käsky käy. Sitä velliä tasoitellessani vatupassi-vaakaan ja vatupassi-vinoon tarpeen mukaan pääsin kyllä näpäyttämään, että jos ei intuitiivinen työtapani kelpaa niin voi kyllä tehdä itsekin.


Oli se hyvä, että olin seurannut huolella, kuinka ammattilainen teki pienemmän valuhomman - heti pääsi kokeilemaan käytännössä. Nyt on sitten harjoiteltu lattian valun tasoittelu vaakaan ja vinoon. Lopputuloksen arviointi antaa odottaa itseään kevääseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti