maanantai 15. lokakuuta 2012

Seinämalli WC:n asennus jatkuu...


Teline seinässä jo jonkin aikaa!
Ainakin puoli viikkoa.
Kiitos Rakennusmestarin. Ehdin nippa tehdä kosteuseristyksiä (sinisellä suditut kohdat märkätilalevyn pinnassa) ennen telinettä. Tosi asiassa Rakennusmestari joutui odottelemaan minua, mutta siihenhän hänen olisi pitänyt jo tottua.
Tapahtui myös suunnittelun kukkanen: Kaikki vesieristykset olisi pitänyt tehdä kyseisessä nurkassa Ennen Putkimiehen tuloa. Onneksi tajusin tehdä edes pytyn takana olevat osat.

Toinen mahdollinen suunnittelun kukkanen: pytty saattoi tulla sittenkin liian lähelle tulevaisuudessa sen suuntaan aukenevaa ovea. Näin ainakin mikäli aave-suunnitelmiin on uskominen, joiden mukaan pytyn viereen tulisi kevytrakenteinen seinämähylly tms.

Joka tapauksessa - nyt telineen sisällä olevat rakenteet ovat jo saaneet kokea putkimiehen käsien kosketuksen. Hänen ohjauksen jäljiltä puhdasta vettä kulkee huuhtelusäiliöön ja puhtaan veden huuhtelemat itse tuotokset kulkevat Toivottavasti! 90 asteen mutkan kautta paskasäiliöön. (Tuosta paska sanan käytöstä: Miksei itse asiasta voisi käyttää sen oikeaa nimeä? Kun puhuu asioista oikeilla nimillä, ei synny väärinkäsityksiä.). Tuota puhdasta vettä siellä todistetusti kulkee, sillä kun yritin nykiä letkuja pois tieltä, niin se pytty huuhteli hienosti jo kinttuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti