perjantai 5. lokakuuta 2012

Maalailua

Huh! Tällä viikolla Projektin Vaihe 2 on edistynyt Paljon ... verrattuna entiseen.Luppohetkinäni olen viihdyttänyt itseäni karvasudilla. Pensseli on heilunut! 

Lähtökohta ja ensimmäinen kerros
Heiluminen on ylimielinen ilmaisu todellisuuteen verrattaessa, 
mutta lopputuloksena (! tuuletusta, yksi lopputulos saavutettu !) on syntynyt kolmeen kertaan Uulan vesiohenteisella kalustemaalilla maalattu katto. Kalustemaalilla koska eräs herra pelotteli minua tarinallaan, jossa oli jollain Uulan maalilla joutunut maalaamaan katon neljään kertaan ennen kuin oli tyytyväinen lopputulokseen. Ja toinen syy löytyi liikkeestä, jossa kertoivat kuuleensa, että Uulalta oli suositeltu kalustemaalin käyttämistä jos haluaa oksankohdat kerralla piiloon. Täytyy vain ihmetellä, kuinka hajutonta maali oli ... ja nopeasti kuivuvaa. Kuivui niin nopeasti, että viimeisellä kerralla en uskaltanut maalata kuin kahta lautaa kerrallaan. Turhan nopea minun makuuni. Pidän maalin hinkaamisesta pintaan pitkään ja rauhallisesti. 


Tyydyin kolmannen maalauskerran jälkeen tulokseen ...
2 tuntia päätöksestä kuului remonttitilasta Rakennusmestarin hunajaisella äänellä "niiin siehän ajattelit maalata katon vielä kertaalleen?" ... "kui niin?" kysyin epäluuloisen varovaisesti .... "kävi pikku vahinko".
Että silleen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti