maanantai 8. lokakuuta 2012

Seinämalli WC ja putkimies - mikä ihana yhdistelmä


Putkimies kävi taas...
Hänellä on kauniin ruskeat silmät ja hän on hyvin taitava käsistään.
Pesukoneen liitännät laitettiin sievästi vierekkäin.



















Rakennusmestari piilotti työntuloksen levyn alle.



Seinämalli WC-pytty sai yhteyden paskakaivoon. Putken väri asianmukaisesti harmaa.
Lisäksi vesisäiliöön laitettiin menemään vesiletku sinisessä suojakuoressaan. Irtonaiset letkut ovat valmiina käsienpesualtaalle. Ylös menevät putket kuljettavat katon kautta vettä viereisessä huoneessa olevalle suihkulle.

Eli kaikki meni hienosti. Kaikki suojaputkissa kulkevat vesiputketkin saatiin vaihdettua uusiin, vaikka yhden putken kohdalla saivat tehdä vähän kovemmin töitä. 

Lopulta tuli ne pari muuttujaakin vastaan.

Paineentasaaja sökö tai jumittunut ja edellinen putkimies oli korjannut vaihtelevia paineita ilmeisesti nostamalla paineita ylöspäin. Onni että vanhat putket ovat kestäneet korotetun paineen. Jatkossa täytyy miettiä kenelle valittaa siitä, että toisen hanan aukaiseminen laskee paineita toisessa paikassa.
Kuvassa uusi paineen tasaaja paikoillaan ja vanha putken tyvellä lepäämässä.





Jotta ei menisi liian tylsäksi, niin työn alle oli otettava suunnitelmista poiketen putkien jakotukin vaihto jo tässä Projektisuunnitelman Vaiheessa. Sievä metallirasia oli murrettava auki, kun liitettäviä putkia ei pystynyt kunnolla kirimään. Todella mielenkiintoisen näköinen paketti, joka on täytetty polyuretaanilla.
Tässä muuttujassa parasta on se, että putkimies tulee vielä kerran käymään. Minulla onkin jo pari kysymystä häntä odottamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti