tiistai 2. lokakuuta 2012

Lavuaari ja hanat löytyivät!

Hah! Vai että vain hyvä suunnittelu tuottaa hyvän lopputuloksen?
Tulevaisuutta varten...
Suunnittelematon WC-tilamme tulee saamaan design hanan pideellä - kiitos -50% alennuskorin ja Rakennusmestari Isännän avoinaisten silmien. Ja kuinka ollakkaan Projektin Vaihe nro 3:een tai 4:ään tuli ostettua toinen design hana! Eli yläkerran vessan remontti tulee rakentumaan hanan ympärille. Kuinka tehdä pieni WC, johon Design Hana istuu ja laskee vesiään kuin kotonaan?




Jos ihmettelee, miten tuollaisista lähtökohdista voidaan lähteä tekemään remonttia, niin olemme rakentaneet ja suunnitelleet taloomme kuistin, koska saimme "perintönä" öljylampun tyylisen sähkölampun. Lamppu näytti ihan kivalta, mutta emme osanneet sijoittaa sitä mihinkään olemassa olevaan tilaan, joten rakensimme kuistin lampulle. Kyseinen lamppu ei ole arvokas eikä edes iso - onpahan vain lamppu, jota ei haluttu kierrättää perhepiirin ulkopuolelle, joten kiltteinä rakensimme sille kodin.

Nämä kohta paikoillaan?
Remontti Suunnittelu...
Onkohan kätevintä lähteä WC-kalusteiden suunnittelussa liikkeelle kalleimmasta ja siitä päästä, jota ei  voi rakentaa itse? Projektin Vaihe nro 2 on lähtenyt liikkeelle monta vuotta sitten infrapunasaunan ostosta (odottaa olohuoneessa) ja vuosi sitten ostetusta WC-pytystä (odottaa kuistilla). 
Nyt hankitulle WC-hanalle (noin 88 euroa) ostimme yksin tein sopivan altaan (65 euroa) ... sillä varauksella, että jos se ei mahdu rakenteisiin voimme palauttaa sen. Asenne kuitenkin ratkaisee! Siirsimme jo suunniteltua pytyn paikkaa sen verran, että hankittu allas mahtuu käyttömukavuuksin. .... Mitäköhän putkimies tuumaa? Ja kuinkakohan pytty tulee toimimaan?

Allaskaapin versioita olen tähyillyt ikean duunaus (hackers) sivustoilta.... Ja sitenhän voisi käyttää tuppeen sahattua koivulankkua? tai tammilevyä? tai keittiölevyjä? 
Mistähän löytyisi sopivia alennusmyyntejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti